Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

MUUTON JÄLKEEN


Muutto meni, oli rankka, mutta onneksi se on nyt hoidettu. Eilen alettiin purkamaan ja järjestelemään tavaroita, ja tältä täällä nyt näyttää. Hyvin sekaiselta ja keskeneräiseltä siis, mutta se lienee normaalia tässä vaiheessa vielä. Muutama lamppu ollaan saatu kattoon, keittiö melkein järjestykseen, makkariin verhot ja eilen saatiin Lulukin paikan päälle. Rakas perheenjäsenemme ranskanbulldoggi Lulu on ollut hoidossa vanhempieni luona koko remontti/muuttohässäkän ajan, ja kun remppa venähti viikolla niin jouduttiin olemaan koirasta erossa jopa kaksi viikkoa.


Nyt on kuitenkin perhe koossa ja koitetaan kaikki kotiutua uuteen kotiin. Makkari ja keittiö on jo vähän enemmän ok, mutta olohuone on vielä kuin pommin jäljiltä. Siellä on eniten tekemistä, joten siinä meneekin pisimpään ennen kuin sen saa kivaan kuntoon.


Hankintalista on pitkä, ja tuntuu vaikealta päättää että mitä pitäisi ostaa ensin. Haluan kaiken! Makkariin suunnitellut vaatetangot, olohuoneen lamppu ja matto, keittiön laattojen maalaus, helmalakana, työtuoli, työpöydän uuden pöytälevyn tekeminen ja vessan peilikaappi tuntuvat kaikki yhtä tärkeiltä jutuilta. Ja siinä oli vasta muutama mainittuna..


Odotan innolla sitä, kun saan asettaa Muuton Cosy in greyn olohuoneen betonisen tv-tason päälle. Oi, se tulee näyttämään niin hyvältä siinä! Ensin pitäisi vain saada se tv-taso tänne. Sitä odotellessa voisin ainakin valottaa teille postauksen verran olohuonesuunnitelmiani, koska se on vielä tekemättä :)


Keittiö on jo saatu siihen kuntoon että siellä saa keiteltyä kahvia ja istuskeltua pöydän ääressä. Ensimmäistä kertaa meillä on oikea keittiö! Aiemmin kun tuo ruokapöytä oli olohuoneen puolella, tuli oikeastaan useammin syötyä siinä sohvalla. Nyt keittiössä on tullut hengailtua enemmän kuin olohuoneessa, ja se tuntuu tosi kivalta paikalta.



Makuuhuoneen mukavuutta lisäsivät huomattavasti verhot, jotka saatiin eilen ikkunaan. Röyhelöverhot pääsevät nyt taas oikeuksiinsa, valo siivilöityy ihanasti niiden läpi, mutta peittää meidän näkymät vastapäiseltä talolta. Sänky ikkunan alla tuntuu ihan kuninkaalliselta, varsinkin kun makuuhuone on kaksi kertaa isompi kuin edellisessä asunnossa. Minulta vaatii vain hieman totuttelua oppia nukkumaan ilman seinää, jonka vieressä olen tottunut yleensä nukkumaan. Tuntuu kokoajan siltä että tipun joko itse sängystä, tai sitten että tyynylaivueeni tippuu. Pitäähän nyt naisella nimittäin olla kolme tyynyä, yksi pään alla ja toiset tyynyt kummallakin puolella..! Mutta eiköhän se siitä.


We moved on sunday and our new home is a big chaos. Kitchen and bedroom are getting quite comfy, but living room is still full of boxes and is going to take longest before it looks good. We have so much on our to do -list and so many things that we need to buy, and it's hard to decide which things are the most important ones. But here we are now, the whole family! We got our dog back yesterday, french bulldog Lulu had been with my parents two weeks and we missed her so much.

42 kommenttia

  1. kivalta näyttää :) se on muuten jännää miten sitä viehättyy niin erilaisesta sisustustyylistä - rakastan itse käyttää värejä ja turhaa krääsää sisustuksessa, mutta aina ihaillen katson tätä sun valkeutta ja rosoisuuttaa! jotenkin "lumoavaa" sun tyylis, ei mua ennen ole tämmönen kiehtonut :D

    Lulu on söpö, rapsutuksia hauvalle <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eikös se ole vain ihan normaalia että voi ihastella muitakin juttuja kuin mitä hankkii itse omaan kotiinsa? :) Kyllä mäkin fiilistelen värejä mutta tällä hetkellä haluan melkein kaikki värit pois omasta kodistani. Mut hei hauskaa kuulla että mun sisustustyyli ihastuttaa sua! :)

      Poista
  2. Vähän tuo asunto muuten näyttää tilavalta! Paljon teillä on neliöitä? Laita ehottomasti muuten se pohjapiirros jossain vaiheessa, niistä kyllä hahmottaa paljon paremmin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on tosi tilava, 67 neliötä. :) Pitää mittailla kaikki seinät ja piirtää sellanen summittainen pohjapiirros, se kyllä antaa paljon selkeemmän kuvan!

      Poista
  3. Oih tuo kuva keittiön pöydästä on ihan kuin jostain lehdestä! Vaikuttaa kyllä niin kivalta teidän uusi koti :)

    Vähän naurahdin tyynylaivueelle haha... kuulostaa mielenkiintoiselta :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ai kiitos! :) Kiva koti onkin hihii. Joo Mark on nimennyt mun tyynyt tyynylaivueeks. :D

      Poista
  4. Hyvältä näyttää jo! Ja sinun tyylisi on juuri sellainen, josta tykkään. Tulee ihan hirveä hinku hankkia isompi asunto, jota voisi oikeasti sisustaakin...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kivaa kuulla! (: Siitä vaan muuton suunnittelemista aloittelemaan ;)

      Poista
  5. Näyttää jo nyt niin kivalta ja houkuttelevalta vaikka kesken onkin vielä tavaroiden purku. Tavallaan tuo muuttovaihekin on silti ihana muistaa sitten jälkikäteen näiden kuvien kautta ja nähdä mistä se kokonaisuus onkaan muodostunut :) Teiän keittiössä maistuis kupponen kaffetta taatusti niin hyvältä, ihana fiilis ja tuo pöytä + valkeat vanhat pinnatuolit, oih <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu ja kyllä ihan selvästi ihmisiä kiinnostaa nämä välivaiheetkin, voitte tässä samalla elää mukana. Ei varmasti olisi yhtään nin mielenkiintoista nähdä pelkkää valmista lopputulosta, nyt te näette mitä kaikkea vaivaa ja pohdintaa se loputuloksen saaminen tulee vaatimaan :) Ja itsekin on hauskaa sitten myöhemmin katsoa vanhoja kuvia että "jaa toltako meillä näytti sillon!?".

      Poista
  6. Onnea uuteen kotiin! Odottelen innolla lopputulosta ja kuolaan noiden rimpsuverhojen perään! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitosta! :) Lopputulos on näkyvillä sitten joskus sadan vuoden päästä, sitä ennen on tulossa kaikenlaisia välivaiheita ja projekteja ;)

      Poista
  7. sul on ihana sisustustyyli. tää on mun lemppari sisustusblogi

    VastaaPoista
  8. Mä jotenki nii tykkäsin siitä teidän edellisestä kämpästä ja sydäntä oikee riipas ku julisteseinästäki luovuit! :O Mut innolla odotan et millasen kodin loihdit tosta kämpästä! Tykitä kuvia prosessista ja valmiista lopputuloksesta sit vaa! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heh apuva, mä inhosin sitä kämppää.. :D Onneks vihdoinkin päästiin sielä pois! Tästä tulee paljon parempi, ja enemmän meitä :)

      Poista
  9. Ihanalle näyttää, niin valoisaa <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. On kyllä aivan ihanaa :) Aurinko paistaa aamupäivisin keittiöön ja valaisee koko kämpän.

      Poista
  10. wau, näyttää tosi hyvältä! mun omia lemppareita on toi keittiön täydellises värinen puinen pöytä ja makuuhuoneen verhot, tulee itekki kauhee himo ja hinku suunnitella omaa, jossain tulevaisuudessa siintävää asuntoa! oi oi oi tykkään ihan hirmusti! -martta

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitosta! :) Suunnitteleminen kannattaa tietysti aloittaa heti ;)

      Poista
  11. Onnea uuteen kotiin. Makkarin verhot on ihanat! Kämppä näyttää tosi tilavalta ja avaralta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitosta! :) Tää on kyllä ihanan avara, vihdoinkin on tilaa olla ja elää.

      Poista
  12. voi miten kivalta näyttää jo nyt!

    VastaaPoista
  13. Hahaa onneksi en ole ainoa kuka tarvitsee kolme tyynyä! Juurikin noin, yksi pään alla ja yksi molemmin puolin.. :D

    VastaaPoista
  14. Kivan näköinen uusi koti teillä, onnea! :) Ja söötti koira!

    VastaaPoista
  15. Tyylikkäältä näyttää! :)

    VastaaPoista
  16. Your bedroom look so cozy and lovely, beautiful photos, I'm so glad to find your blog!
    Good luck in your new home!!
    x

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Thank you Mariela, I'm glad to hear that! :) I love your blog also.

      Poista
  17. Oi tuo kämppä näyttää ihanalta! :) Eihän se minulle kuulu, mutta kiinnostaisi paljon tuollaisessa kämpässä on vuokra?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihana tämä onkin! :) En kylla vuokraa aio kertoa julkisesti, mutta sen verran että me pystytään se maksamaan!

      Poista
  18. Oh my god! Your dog is my dog! My dog looks exactly the same!! I even have a picture almost exactly like that! =D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Cool! :D It's so fun to see other french bulldogs, especially when they look almost alike :)

      Poista
  19. Hei Peeta. Mistähän nuo UPEAT verhot ovat peräisin? Olisipa mahtava omistaa samanlaiset. Aina halunnut vastaavat, mutten ole törmännyt. Tulipa ostettua ne H&M:n lastenhuoneen pinkit röyhelöverhot jokin aika sitten, kun niin kovasti röyhelöt iskevät. Harmi vain ne ovat pinkit, ja matsku sellaista verkkomaista.. Apua hätääni! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heipä hei! Verhot olen ostanut myöskin H&M:ltä joskus kolmisen vuotta sitten, eikä niitä ole enää valikoimassa vissiinkään :/ Ovat kyllä aika kivat rimpsut ja tykkään ite rypistää ne ihan muhkeiksi. En kyllä valitettavasti osaa auttaa sua nyt, sun täytyy varmaan ommella itse samanlaiset..! :)

      Poista

© RAW DESIGN BLOG
Maira Gall