Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

RAW EASTER


Pääsiäinen on täällä meilläkin, mutta toteutin pääsiäisasetelman hieman omalla tavallani. En lämpeä kauheasti krääsälle, enkä varsinkaan näe hyödylliseksi puuhaksi munien koristelua tai muuta näpertämistä. Lapsena kaikki semmoinen oli tietysti kauhean kivaa, mutta nyt ei ole semmoinen aika elämässä että tarvitsisi miettiä oksien koristelua tai munien piilotusta. Lapsena me askarreltiin jäätelötikuista flora-rasioiden ympärille hienot aitaukset ja maalattiin ne värikkäiksi, ja sitten istutettiin niihin voikippoihin rairuohoa ja pistettiin tipuja päälle.


Viime viikonlopusta tiskipöydälle oli jäänyt lojumaan siideripulloja, ja koska noissa on niin kiva pakkaussuunnittelu ja muotoilu, olin miettinyt pulloja kynttilänjaloiksi. Pajun oksien hakemisen jälkeen keksin tökätä oksia pullojen sisään. Punainen koukeroteksti näytti sopivan koristeelliselta pääsiäisteemaan, ja siihen kun lisäsi vierelle pari punaista munaa ja karkkia, niin eipä siihen kovin paljon muuta enää tarvittukaan.


Ostettiin virpojia varten karkkeja viime sunnuntaiksi, mutta eipä täällä ketään käynyt. Tosin meidän ovikello on rikki, joten sekin on voinut vaikuttaa asiaan. Noh, kuten arvaatte, minähän ne karkit olen sitten napostellut parempiin suihin. Markille oli kinderpääsiäispupu, ja mulle semmoinen söpö kultainen puppeli. Otin muutamia kuvia sen pupun kanssa, mutta se näytti liian ällöltä. Sitten päätin puraista siitä haukun, josko sitten olisi saanut hauskempia kuvia. No ei, pupuparka mureni ihan paloiksi ja söin sen. Ollaan sitten ilman pupuja.


Rairuoho ei siis kiinnostellut, mutta Mark osti eilen minttua drinkkejä varten, ja sehän tuo kivasti vihreää pöytään.


Pajunkissoja kävin tosiaan metsästämässä muutama päivä sitten koiran kanssa, ja vaikka Lulusta ei ollutkaan mitään apua, niin löysin silti muutaman oksan. Virpojat olivat vieneet kaikki helposti kerättävät oksat, joten minähän sitten reippaana tyttönä jouduin kiipeilemään ja roikkumaan ojan päällä saadakseni maljakkoon koristetta.


Lampaantaljat tuoleille ja tässähän meillä on varsin näpsäkkä setti valmiina. Saa nähdä miten Markin kaverit illalla arvostavat tätä kaunista kokonaisuutta tullessaan meille aloittelemaan ennen keikkaa. Luultavasti ihastelevat pajunkissoja kovasti.


Taitaapa meikäläisenkin ilta kallistua tämmöisen täyden pullon puolelle. Meniköhän jo tämä Happy Joe -mainos hyvin perille sinnekin puolelle? Odottelisin nyt muutaman korillisen sponsorointia tästä hyvästä. Noniin, se oli tietenkin vitsailua. Ei muuta kuin hyvää pääsiäistä ja otetaanpa rennosti!

HAPPY EASTER!

24 kommenttia

  1. Aivan mielettömän ihanat pääsiäiskoristelut! Toka vipan kuva on kiva, tykkään asettelusta ja noista taljoista tuolien päällä

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti Essi! :) Letkeetä pääsiäistä sinne suuntaan.

      Poista
  2. Ai vitsi miten kivan näköistä, tykkään!

    VastaaPoista
  3. No kyllä poikien täytyy osata kehua emännän noin hienoja pääsiäiskoristeluja! Itsehän en koristellut taas mitenkään, kun mun silmät on saaneet liikaa keltaista ja pääsiäistä joka tuutista. Mustan verhotupsun nostin peilinkulmalle? lasketaaks sitä? Tämä oli oikein virkistävä pääsiäispostaus ja meni vähän liiankin hyvin perille mainos, täällä sihahtaa iloinen joe, nnyt!

    Kivaa pääsiäistä sinne naapuritaloon! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha joo sama juttu, ei yhtään tulppaania tai narsissia meille kiitos.. :) Musta tupsu kuulostaa melko juhlalliselta, joten eiköhän se pääsiäiskoristeesta mene ;D Kiitos ja samoin sinne!

      Poista
  4. Kivat koristelut. Yksinkertaset. Ja ihan sun tyyliset (:

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti =) Heh joo, kaikki täällä on mun tyylistä ;)

      Poista
  5. Just hyvän rennot! Miuta ehkä vähän kiinnostelis noi munien maalailut, mutta enmää jaksa...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on kyllä sinänsä ihan hauskaa puuhaa varmasti mutta jotenkin tuntuu niin turhalta että ei multa löytynyt nyt kiinnostusta :---) Sä olisit kyllä varmasti taikonu tosi tyylikkäitä munia!

      Poista
  6. Upeita kuvia sinulla! Sait juuri uuden lukijan :)
    Meillä ollaan aika alkonirsoja, mutta Happy Joe on herkkua, ja olen ihan koukussa myös niihin korkkeihin.. (sisäpuolella on aina joku onneen liittyvä mietelause)
    Joten onnellista pääsiäistä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla, kiitos! :) Tervetuloa seurailemaan mun kotiprojektia. Niin joo niissä korkeissa tosiaan onkin aina joku teksti, harvemmin tulee katsottua niitä. Mutta oikein mukavaa pääsiäistä sinnekin suuntaan :)

      Poista
  7. Haha aika sattuma kun siemailen tässä just kyseistä siideriä :D itsekin keräilen noita pulloja riviin liesituulettimen päälle!

    VastaaPoista
  8. kynttilän jaloista tuli mieleen, että muistan että sul oli siel sun toisen blogin puolella postaus kynttilöiden valuttamisesta, yritin etsiä sitä, mutten löytänyt. pystyisitköhän linkkaamaan kyseisen postauksen :))? olisin todella kiitollinen!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En nyt kyllä ihan tiedä mitä tarkoitat koska en ole sinne toisen blogin puolelle mitään kynttiläjuttuja laitellut koskaan.. Lähinnä tulee mieleen tämä postaus, mutta en tiedä onko se se jota etsit?

      http://rawdesignblog.blogspot.fi/2013/02/diy-concrete-candleholders.html

      Poista
  9. Löysin blogisi kun googeloin metallisia arkistokaappeja.
    Ja sen verran tykästyin, että tulin jäädäkseni :)
    Hyvää pääsiäistä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jaahas, hauska kuulla! :) Ei muutaku mukaan vaan. Hyvät pääsiäisen jatkot sinnekin suuntaan =)

      Poista
  10. just munki silmään täydellisen rento ja sopivasti epäpääsiäismäinen pääsiäiskoristus. tykkään ihan hullusti myös tuosta tuolien, pöydän ja lampaantaljojen yhdistelmästä !

    VastaaPoista
  11. haha rupes naurattaa toi ajatus miehistä ihailemassa sun asetelmaa, tyyliin "huomaatteko, noi karkit on samaa punasta ku pullon etiketti, sattumaako..?" ihan varmasti näin kävi! mut hienolt näyttää joka tapauksesssa :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. just näinhän se tais mennä! :D No ei.. haha. Kiitti hei!

      Poista
  12. mistä saa happy joeta lasipullossa? minä olen ostanut ja litkinyt omani tölkistä, hyvää on mut onhan toi nyt paljon nätimpi!

    nim. keltanokka

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Monista kaupoista! Varmasti ainakin isommista :) kyllä noita näkyy

      Poista

© RAW DESIGN BLOG
Maira Gall