Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

READY KITCHEN TILES



Sain välitilan laatat valmiiksi, ja ne näyttävät mielestäni erittäin hyviltä. Nyt kyllä väsyttää niin paljon, että en valitettavasti jaksa lörpötellä enempää saati sitten tehdä sitä laajaa postausta välivaiheista. Oli aika toimelias päivä, sain tänään kotia paljon parempaan kuntoon. Facebookin puolelta voikin jo tirkistellä miltä meillä alkaa näyttää, ja instagramin puolella olevat ovatkin jo nähneet vaikka mitä. Tässä nyt siis vain pari kuvaa keittiöstä odotellessa, palataan taas asiaan!

16 kommenttia

  1. Kiva kun vinkkasit instagramista..päivä ei voi alkaa muuta kuin hyvin, kun katselee noita kauniita kuvia :) /Bianca**

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hihii kiitos! Juu voisi kyllä melkein lisätä tuohon sivupalkkiin syötteen instagramiin niin pääsisi tätäkin kautta kurkkimaan niitä kuvia. Ehkä. ;)

      Poista
  2. Olet ollut ahkera. Itse olen miettinyt oman keittiömme harmaiden kaakeleiden maalaamista valkoiseksi. Otitko kaikki silikonit pois? Siinä taitaa olla se kaikkeinsuurin työ...
    Mutta hiukan hivelee, kun katselen kaunista valkoista laattaasi!
    Onnea ja iloa nyt keittiöön!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, on hyvä motivaatio tässä! :) En ottanut mitään silikoneja pois, ihan vain päältä maalasin eikä ollut mitään ongelmia. Nyt kelpaa olla keittiössä!

      Poista
    2. Okei. Hmm... Kun joku sanoi, että silikonit pitää ottaa pois, ettei maali pysy. No nyt ainakin kuulen maalaajan kommentin.
      Ei kun testaamaan!

      Poista
  3. tosi siistit! ei uskois maalatuiksi :o
    meillä on kans tulevassa kämpässä aika kauhea välitila (tummanharmaat 5x5 laatat, joissa ihan törkeän rumasti laitetut saumat..) ja ollaan siihen pistämässä näillä näkymin turkkipeltiä päälle. mitä mieltä muuten oisit, että kun meillä on se keittiötaso jotain mustaa "graniittia" ja välitilaan tulisi se pelti, niin kannattaisko keittiön kaappien ovien olla sit pinnaltaan himmeempiä? mietin et oisko esim. korkeakiilto vähän too much noiden muiden kiiltävien matskujen rinnalla. alan vähän jo kuitenki kyllästyä siihen ja himmeemmässä ei sormenjäljet sun muut niin näkyisi, mut haluisin kuitenkin sun ammattilaisen mielipiteen :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti! :) Lähempää kun katsoo niin näkee maalipinnan ja pikkuvirheet selvästi, mutta kauempaa onneksi ei. Kuulostaa kyllä tosiaan siltä että mattapinta sopisi hyvin keittiöönne! Ihan niinku oletkin miettinyt. :) Ei tulisi liikaa kiiltoa. Aika raju siitä kyllä tulee turkkipellillä, varmasti siisti.

      Poista
  4. Todella kivan näköiseksi muuttui kaakelit. Mahtavaa että perustit tämän blogin, tästä on tullut yksi suosikeistani ja mikä parasta blogi sisältää paljon itse tehtyä juttuja ja kirpputorilöytöjä ym. Valitettavasti moni vanha suosikkiblogini on joutunut pois listaltani jatkuvien yhteistyöpostausten ja arvontojen sun muiden mainosten takia. Tykkään lukea bloggarin omista aikaansaannoksista ja löydöistä enkä mitään jatkuvia yhteistyönä mainostettuja tiskiainepurkkeja tai tarjottimia. Kiitos siis tästä ihanasta blogista.
    -Tintti-

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ai kiitos paljon, olipa mukava kommentti! :) Täältä tosiaan löytyy paljon itse tehtyä, tuunattua, kirppislöytöä ja halpoja juttuja ihan budjettisyistäkin. Niin ja vuokrakämppään sopivia ratkaisuja! On kyllä kivaa näyttää että vähälläkin rahalla voi saada aikaan hyvännäköistä, mutta en poissulje myöskään yhteistyötä yrityksien kanssa jos jotain sellaisia sopivia tulee vastaan. Mutta toki niissäkin pitää olla joku hyvä balanssi. Mieluiten tietysti eniten omia juttuja!

      Poista
    2. Joo ei arvonnoissa ja yhteistyössä mitään pahaa ole niin kauan kuin blogi sisältää jotain muutakin. Joidenkin blogien kohdalla olen valitettavasti huomannut että blogit ovat hiljalleen luisuneet pelkäksi mainokseksi. Kivaan se on että joskus arvotaan lukijoiden kesken jotain mutta jos se on jokaviikkoista niin se ei jaksa minua henkilökohtaisesti kiinnostaa. Niinpä sellaiset blogit jää nykyään lukematta.
      -Tintti-

      Poista
  5. Tosi upeet tuli noista kaakeleista. Aattelin alkuun, että nuo mustat reunat ei ois niin hienot, mutta tostahan tuli mahtava! :) Pitäis varmaan itekin päivitellä noita keittiön laattoja.

    VastaaPoista
  6. Pakko tulla kommentoimaan, että aluksi hieman epäilin tuota sun ideaa laittaa saumat mustalla... Mutta nyt kun näkee valmiin lopputuloksen, on pakko vaan ylistää sun silmää sisustuksen suhteen! Näyttää ihan hurjan hyvältä!! :)

    Kiitos tästä RAW design-blogista, nousi heti mun lempparisisustusblogien kärkeen!

    - Susanna

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heheh no kiva kuulla, kiitos vain! Mietinkin että mitähän ne kaikki valkoisen puolustajat miettivät nyt tämän valmiin kuvan nähtyään :)

      Poista
  7. pakko sanoa että niin kuin epäilinkin, mustien saumojen myötä lopputuloksesta tuli halvemman näköinen.

    mutta makuasioitahan nämä ovat!

    muuten oikein kiva blogi:-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aijaa, en mä kyllä niitä ruskeita / valkoisiksi maalattujakaan laattoja kovin kalliin näköisiksi luonnehtisi :D Kiva jos laattojen väleistä huolimatta blogi on kiva, heh.

      Poista

© RAW DESIGN BLOG
Maira Gall