Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

GRANITIN OSTOKSET


Lupasin tänään vilautella kuvia niistä ostoksista, joita tein Granitista. Keittiöön tuli ostettua kamaa, ja juurikin sellaista jota olin jo pidempään etsiskellyt. Vilkaiskaapa vaikka tätä keittiösuunnitelma-postausta helmikuulta, ja sieltä sitä metallista seinähyllyä!


Nyt päästiin nimittäin hyvinkin lähelle sitä mielikuvaa. Muutama seinälle kiinnitettävä laatikko, ja se on siinä. Noihin voi sitten pistää kaikenlaista kivaa tilpehööriä esille. Hintaa laatikoilla oli 30 € per loota.


Tässä vielä upean havainnollistava kuva hyllyille kaavailemastani paikasta. Jonnekin tuohon seinälle siis. Saas nähdä milloin ne pääsevät seinälle asti..! Matkan jälkeen alan kuumottelemaan Markia poran kanssa.


Ostin myös heräteostoksena mustan vohvelikankaisen keittiöpyyhkeen, kustansi viisi euroa.


Musta on osoittautunut hyväksi väriksi keittiön tekstiileihin. Rätti ja pyyhe voivat olla miten likaiset tahansa, ja silti näyttävät upouusilta. Nerokasta. Olettekos te shoppailleet jo jotain tuosta Ruotsalaisen ketjun Suomi-vahvistuksesta?

15 kommenttia

  1. Luin jo sun vanhaa blogia ja petyin vähän kun lopetit sen. Mutta tää uuskin on tosi kiva, joten en enää oo niin kauheen pettyny! :) Toivoisin vaan että täälläkin olis lisää semmosta cnb-tyylistä fiilistelytunnelmaa, että enemmän kuvia ja tekstiä sun arjesta, paikoista joissa käyt, asuista yms, tietysti tän designin ohella! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin samaa mieltä tämän Anon kans!!!!!

      Poista
    2. Jep, täällä kans yks samaa mieltä oleva!

      Poista
    3. Kiva kuulla että tää uus miellyttää :) On mulla itseasiassa täällä aika paljon kuvia ja fiilistelyä semmoisista paikoista joissa oon käynyt, mutta enemmän toki keskittyen siihen sisustuspuoleen. Ihan semmosta arkijuttua ja asukuvia varten mulla on sit toi Instagram nykyään! Kannattaa sitä seurata jos kaipaa monipuolisempaa kuvaa :) Sitähän voi seurasta tosta sivupalkista tai sit netistä jos ei oo ig:tä puhelimessa.

      Poista
  2. Kivoja löytöjä oot tehnyt :) Vielä en oo kerennyt tuolla käymään, mutta Helsingin reissu ja Granitin visiitti on kyllä kovasti suunnitteilla!

    Niin ja oon kyllä huomannut saman, musta on aika näppärä väri keittiötekstiileissä ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti! Kannattaa kyllä piipahtaa, on siellä sen verran paljon kaikkea kivaa. Vaikea poistua ostamatta mitään :D

      Poista
  3. Onks Cool n bored kokonaan lopetettu?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo kyllä mä sen taisin nyt kuopata..... :) Mietin pitkään lopetusviestin kirjottamista mutta en vaan osannut tehdä sitä joten suljin sen sit kokonaan. Ei riittäny aika / innostus enää kahteen blogiin, sen oli aika nyt mennä. Enhän mä sinne oikein päivittänytkään enää puoleen vuoteen. :/

      Poista
  4. Heips! Oletko ostanut tuon valosarjan myös Granitista? Minkä hintainen se on, kun en mistään löytänyt? o.O

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Meillä myydään 10 lampun valosarjaa, hinta on 56,90!

      Rakastan teijän kotia!

      Poista
    2. Kiitti Paju vastauksesta! :--) Toi mun valosarja ei siis ole Granitista, vaan käytettynä ostettu.

      Poista
  5. On noi vain niin kivat. En malta odottaa, että pääsette himaan käynnistelemään poraa... :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No eikös! Mä toivon että huomenna illalla pora alkais laulaa ;)

      Poista
  6. Moi! Mistä oot löytäny kuvassa näkyvän valosarjan? Oon katellu monesta paikkaa, mm. Granitista, mut kaikki on alle 10 metrisiä ja tarttisin just tollasen metrihirmun! Tiiätkö onko tohon sun malliin saatavilla himmennintä? Terveisin, epätoivoinen lampun etsijä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moikkelis! Jopas vanhan postauksen löysit :) Tuo valosarja on ostettu aikoinaan eräästä vaateliikkeestä joka lopetti Kalliossa, ja se on siis jonkun sähkömiehen tekemä perus pihavalo.. Siinä ei ole mitään himmennintä, ihan vaan pitää tökkäistä pistoke seinään jotta saa valon päälle! Mutta vastaavanlaisiahan tuli sitten myyntiin Granitiin ja vähän joka paikkaan, toi 10m pituus on kyllä ehkä hieman haasteellisempi. Siinä en ehkä nyt osaa auttaa hmm.

      Poista

© RAW DESIGN BLOG
Maira Gall