Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

LIVING ROOM PLANS AND RUG THOUGHTS


Tiedättekö, meidän koti ei ole varmaan ikinä valmis. Me ollaan asuttu tässä jo kohta kaksi vuotta, mutta koko ajan sitä odottaa että saa jonkun kulman valmiimmaksi. Sohvakankaan kanssa on edelleen pientä säätöä, joten joudutte vielä vähän odottelemaan ennen kuin laitan siitä kuvia. Tänään itseasiassa vasta vanha sohva haettiin pois ja olkkari tuntuu ihmeellisen tilavalta, jopa tyhjältä nyt.



Olkkari kaipaa uuden sohvan myötä maton päivitystä, kuten jo kerroinkin. Täydelliset matot ovat minun mielestäni vanhoja. En yhtään innostu moderneista matoista, vaan vanhat itämaiset matot ovat niitä kaikkein kauneimpia ja sopivat hyvin skandinaaviseen sisustukseen. Uuudelleen värjätyt turkkilaiset tai persialaiset matot sekä tietysti vaaleat paksulankaiset villamatot Marokosta ovat suosikkejani. Koska meillä on nyt makkarissa jo täydellinen ihana berberimatto, sopisi olkkariin tämmöinen uudelleen värjätty, mutta kauniisti kulunut matto. En vain millään osaa päättää väriä.. Melkein saattaisin lähteä punaiseenkin, mutta ehkä kuitenkin pysyisin harmaassa. Uuden sohvan päällinen tulee ehkä sittenkin olemaan vaaleanharmaa, jolloin tumma harmaa matto sopisi. Edelleen tämä oranssi puulattia häiritsee värien käyttöä aika paljonkin. Ja juu edelleen tuo Schooley-lamppukin olisi odottamassa diy-innostuksen aktivoitumista, tollanen lamppu on vaan saatava tähän huusholliin. Kaikki muut kuvassa esiintyvät tavarat sitten täältä jo löytyykin, joten tämän kollaasin avulla on hyvä testailla tulevaa mattoa.

Floor lamp Watt & Veke
Deer skull trifted
Sofa Hakola
Coffee table Madesign
Trunk heritaged

8 kommenttia

  1. Tuo kuvan harmaanvihreä matto on aivan ihana! Voisin hyvin kuvitella sen sopivan teille :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kelpuuttaisin kyllä oitis! Noilla Carpet reloadedin matoilla on vaa aika huimat hinnat. Mutta noita vastaavia on kyllä muuallakin myynnissä joten etsintä jatkuu.. :)

      Poista
  2. "Ja juu edelleen tuo Schooley-lamppukin olisi odottamassa diy-innostuksen aktivoitumista, tollanen lamppu on vaan saatava tähän huusholliin" jea, sama pakkomielle ollu kyseisen lampun väsäämisestä täälläki jo kauan :-D ja noi molemmat matot on ihan täydellisiä muuten. itekki tykkään eniten vanhoista, itämaisista matoista ja oonki löytänyt niitä nyt muutaman kivan lisää secondhandina :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hahah miten sitä onkin niin laiska välillä ettei saa aikaiseksi tommosta.. Itseasiassa siis kerran jo rakensin tuollaisen lampun, hankin rautalangat ja kankaan yms mutta se rautalanka oli sitten kuitenkin liian ohutta ja lopputulos oli oikeasti aika jäätävä. Sitä ei voinut näytää kellekään :D En vain oikein tiedä mistä sen paksumpaa löytäisin. Ehkä biltemasta..

      Oih millasia mattolöytöjä sä oot tehnyt?

      Poista
    2. hehe hyvä tietää ettei siis kandee ostaa sitä ohutta rautalankaa :-D ootko käyny clasulta tsekkaamassa? luulis et sielläki saattas olla. ja tyyliin k-raudassa.

      aika värikkäitä yksilöitä oon löytäny! lilasävyisen, viininpunaisen (joka on mun lemppari kaikista) ja sit toi isoin on värikkäin, ja väriensä takia haastavin sijoittaa :D pikkasen haen viel paikkoja noille.

      Poista
  3. Peeta! Mulla on kaksi harmaata Private0204-mattoa myynnissä, ota yhteyttä jos kiinnostaa. Täältä löytyy pari suuntaa-antavaa kuvaa: https://www.facebook.com/stellaharasekcom

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oooh kylläpä sattui sopivasti, kiitti vinkistä!

      Poista
  4. Meillä oli toissa kämpässä paksu, punainen itämainen matto, joka on tällä hetkellä poikaystävän siskolla käytössä. Jonkin aikaa sitten aloin taas haaveilemaan kyseisestä matosta, vaikka edelliseen kämppään muuttaessa olin iloinen, ettei se mahtunut sinne. Nyt mietinkin jos ottaisimme sen takaisin lainasta, ja yhdistäisimme olkkariin harmaavalkoisen graafisen villamaton kanssa.. molemmat kun tänne mahtuisi nätisti. Ja luulen että ne sopisivat ihan hyvin yhteen. Saa nähdä :D

    VastaaPoista

© RAW DESIGN BLOG
Maira Gall