Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

THE COCK


Parisen kuukautta sitten avattu The Cock Fabianinkadulla tuli testattua hetki sitten. Itse asiassa kahteenkin kertaan, ensimmäisellä kerralla kävimme Suomen Blogimedian kanssa illallistamassa alakerran kellaripuolella, ja toisella kerralla kävin kahdestaan ystävän kanssa syömässä yläkerrassa. Nämä kuvat ovat siis jälkimmäiseltä kerralta, sillä vaikka alakerta on ihanan tunnelmallinen tiilikellari, on sieltä hankala saada kivoja kuvia. Yläkerrassa on kauniit suuret ikkunat, joista tulvii valoa.

Ravintolan sisustus on rento sekoitus vähän kaikkea. Wieniläistuoleja ja koulutuoleja, puulattiaa, messinkisiä pöytiä, viherkasveja, emalikuppeja tarjoiluastioina ja erilaisia laatoituksia pinnoissa. Baaritiskin päällä riippuu kotimaisia &Brosin valaisimia ja pöydille on ripoteltu leikkokukkia juomalaseihin. Näillä on saatu aikaan viihtyisä ja kotoisa kokonaisuus, joka ei näytä siltä että olisi yritetty liikaa. 



Ruokalistalta tilataan erilaisia alkupaloja ja pääruokia, jotka jaetaan pöytäseurueen kanssa. Mm. Sandrosta tunnettu Richard McCormick ja Ville Relander ovat koonneet listalle kattavan valikoiman erilaisia kasvis- ja lihavaihtoehtoja. Pyydettäessä annoksia tehdään myös vegaanisina. Tykkäsin broccoli tempurasta, arancini-pastasta, juustovalikoimasta, oliiveista, beet-salaatista ja caesar-salaatista tofulla. Lihoja en nyt maistellut, joten en niistä osaa sanoa mitään, mutta nälkäisenä tuolta ei todellakaan tarvitse lähteä. Erilaisia herkkuja oli kiva maistella viinin kanssa, ja ystävällinen palvelukin pelasi hyvin koko vierailun ajan.


The Cockista saa myös aamiaista ja brunssia. Brunssin voisikin testata seuraavaksi, uskoisin että se on varmasti hyvä. 


Drinkeistä meidän suosikkimme oli Mr. Ron, joka oli ylivoimaisesti herkullisin. Tässä kuvassa Clementine, joka näytti mainiolta kaverin turkoosia paitaa ja punaisia kynsiä vasten, heh. 


Jälkiruoka haetaan erilliseltä jälkkäribuffetti-pöydältä, josta löytyy monenlaista herkkua. Suklaajutut ovat aina lemppareitani, ja niitä oli onneksi montaa laatua. Cappuccino vielä kylkeen, niin ai että. 


Valoisa ilta, drinkit ja shampanja, hyvä seura, sekä tietysti ruoka tekivät vaikutuksen ja piipahtaisin mieluusti uudemmankin kerran ravintolaan istumaan iltaa. Pakko siis suositella sitä teillekin!



6 kommenttia

  1. Oi, miten upean näköistä! Tämä uutukainen on pitänyt käydä testaamassa, ja näiden kuvien myötä tuli melkein pakkomielle päästä samantien :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sinne siis! Uusissa paikoissa on aina kiva käydä :)

      Poista
  2. Kiitos Peeta viisiit(e)istäsi ja tervetuloa uudelleen! Kauniita kuvia :)

    VastaaPoista
  3. Hei! Kauniita kuvia jossa näkyy HAKKI DESIGN:in Serafina koru :) Saanko jakaa omalla sivullani?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heips! Kiitos, saa jakaa jos mainitsee lähteen. :)

      Poista

© RAW DESIGN BLOG
Maira Gall