Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

BEST OF HABITARE 2017 // LIPPUARVONTA



Kiersin tänään Habitaren ja ajattelin jakaa omaan silmääni osuneet suosikkijutut täällä. Kuvasin Sisustustoimittajat ry:lle meidän toimittajien valitsemat parhaat messuosastot, ja voittajaosastot olivat tänä vuonna Asun, Anno, Skanno, Finarte ja Kimppakämppä. Onnea! Omat mieltymykseni osuivat osittain samoille linjoille, nimittäin henkilökohtaiset suosikkini osastoista olivat ehdottomasti Asun ja Anno.


Anno on tehnyt huikean paluun itsenäisenä merkkinä, ja täytyy sanoa että olen ihastellut instagramissa jo ekoista sneak peek -kuvista lähtien heidän uutta linjaansa. Upeat kuvat, herkulliset sävyt, ihanat luonnonmateriaalit, yhteistyö Susanna Vennon sekä Agency Leroyn kanssa ovat tuottaneet todella ensiluokkaista jälkeä. Annon osastolla on kaunis esillepano, ja harmoninen värimaailma. Suuri letitetty pellavalakanoista tehty seinämä laskeutuu katosta alas. Seinän takana Hobby Hallin osastolla on Anno shop, josta saa jo ostettua mukaansa uutuustuotteita, joista todella moni nousi heti omallekin ostoslistalleni. Vaikuttaa siltä, että moni uutuuksista tulee olemaan suuri hitti suomalaiskodeissa! Pellavalakanat murretuissa sävyissä, vohvelikankaisia pyyhkeitä ja päiväpeitto, söpöjä teemukeja, samettityynyjä, pörröisiä mattoja ja mitä kaikkea.


Adean osastolla ihastelin metallijalkaisia huonekaluja, joista himoitsen mm. sohvia ja nojatuoleja. Kauniita muotoja ja värejä. Puhumattakaan ruskeasta kivipintaisesta sohvapöydästä. Terrakotta on vahvasti tämän syksyn väri.


Hillityn tyylikkäästi, Ulla Koskisen varmalla otteella suunnittelema Asun-lehden osasto oli ehdottomasti näkemisen arvoinen kokonaisuus. Se sijaitsee heti portaiden alla, Lundian ja Woodnotesin takana. Useasta erilaisesta tilasta koostuva osasto vie messukävijän olohuoneen kautta keittiöön, kylppäriin, makuuhuoneeseen ja työhuoneeseen. Taidokkaasti valitut tavarat muodostavat ajattoman mutta trendikkään tunnelman. Osastolla on nähdäkseni vahvasti sama fiilis kuin Tukholman messuilla keväällä nähdyllä Lotta Agatonin trendiosastolla.


Annon taupen väriset vohvelipyyhkeet ovat päässeet Asun-lehden osastolle kylpytilan puolelle. Sopivat hyvin messinkisten nuppien pariksi.


Pyyhkeiden vieressä on tämä hieno allas, ja Artekin uusi peili sen yläpuolella.


Yksityiskohtia saman osaston keittiön hyllyltä. Taide ja keramiikka ovat sisustuksen tärkeitä elementtejä tänä vuonna.


Hakolan osastolla on näytillä uusia samettisia sohvia, syksyn sävyjä ja Finarten uutuusmattoja.


Mujin pop up shop on Kettukarkki -blogista tutun Mairen käsialaa. Myyntiosastolla oli jatkuva kymmenien metrien jono kassalle, joten pientavaraostokset jäivät omalta osaltani väliin. Mutta toivotaan että saadaan Muji ihan pysyvästi Suomeen, he ainakin ovat kuulemma kiinnostuneita Suomesta ja luulisi että tämä kiinnostuksen määrä vakuuttaa heidät perustamaan ihan oikean myymälän meille.


Merkittömään designiin ja yksinkertaisuuteen nojaava Muji myy erilaisia käyttötavaroita mahdollisimman edullisesti. Kukapa sisustaja ei haluaisi mieluiten täyttää siivouskaappiaan kauniilla siivousvälineillä ja kylpyhuonettaan simppeleillä pakkauksilla räikeiden sijaan?


Naoto Niidomen suunnittelemalla United Stories -osastolla on myynnissä designia Kiinasta, Japanista, Etelä-Koreasta ja Suomesta. Sieltä löytyy myös tyylipuhdas kahvila, johon voi pysähtyä hetkeksi messupäivän lomassa. Pienet keramiikkakupit ovat näyttävä yksityiskohta suurena kasana.


Edellämainittujen lisäksi kannattaa toki kiertää myös mm. Nordic Buzz, koko Ahead-alue, Eettinen alue ja The Block. Aulasta heti sisäänkäynnin edestä löytyy Toimittajien tusina, jossa on esillä 12 kotimaista kuratoitua uutuustuotetta. Osaston suunnitteli Jonna Kivimäki, alla kuva osastolta. Ihan huikea tuo Timberwisen parketista tehty seinä! Loput ottamani kuvat osastosta löytyvät Jonnan Mrs Jones -blogista.


Ostin messuilta mukaan Annon uutuusmukit, pyyhkeen ja samasta kankaasta tehdyn päiväpeiton. En vain voinut vastustaa..!


Mutta sitten on tosiaan sen arvonnan vuoro. Minulla on kaksi ylimääräistä lippua messuille, joten osallistu arvontaan kommentoimalla alle millaisia postauksia / aiheita toivosit näkeväsi täällä blogissa. Olisi kiva kuulla! :) Lisää mukaan sähköpostiosoitteesi lippujen lähettämistä varten. Arvonta myös Instagramissani @peetapeltola. Tuplaa mahdollisuutesi osallistumalla molemmissa, arvon molemmat liput yhdelle voittajalle joka pääsee sitten kaverinsa kanssa messuilemaan. Voittaja valitaan jo huomenna 14.9. klo 18 jotta voittaja pääsee messuille viikonloppuna! Liput sponsoroi Habitare.

13.-17.9.
Messukeskuksessa


25 kommenttia

  1. Enemmän kaikkia kivoja vinkkejä esim. ahtaan tilan sisustukseen ois kiva kuulla! Ja vinkkejä budjettisisustukseen :-)

    Minn-u@hotmail.com

    VastaaPoista
  2. Ai että miten ihanalta näyttää! En malta oottaa et pääsen paikan päälle tsekkaamaan messut!
    Viime aikoina ei oo kauheesti tullu blogeja luettua, vaan oon seurannut bloggareita enemmän tuolla instagramin puolella. Sun blogissa ja instassa on kumminkin aina ollut ihanan laadukkaita ja silmäämiellyttäviä kuvia, joten sanoisin et toivottavasti jatkossa pysyy samanlaisena :)

    VastaaPoista
  3. Ja hitto tietenkin unohdin sähköpostin edellisestä kommentista! Selitin kuinka seuraan nykyää bloggareita enemmän instassa plaaplaa, siihen liittyvä s-posti emma.luostarinen@hotmail.com

    VastaaPoista
  4. Juuri näitä simppeleitä uutuuksia arkeen! Tetvetulua Muji👍Minulle ennestään vieras, nyt kaikkien huulilla.

    VastaaPoista
  5. Tykkään erityisesti lukea uusista/vähän tuntemattomimmista jutuista/brändeistä, joten niitä kaipailen lisää. :)

    erika.jes@hotmail.com

    VastaaPoista
  6. Postausta pienistä nikkarointi/tee-se-itse vinkeistä! :)
    Arvonnassa mukana :) hilma.marttila@hotmail.com

    VastaaPoista
  7. Pienen kodin sisustusvinkkejä erityisesti säilytyksen suhteen olisi kiva lukea, sillä aihe on itselle ajankohtainen.

    jose miuku ajastaika.com

    VastaaPoista
  8. Konkreettisia kuvia ja ratkaisuja kodista. Isommista muutoksista ennen jälkeen kuvaan kertovat lukijalle eniten :) myös kuinka joku tietty huone on muuttunut tietysti ajassa olisi mielenkiintoinen!

    Mukana arvonnassa

    VastaaPoista
  9. Moi! Tykkään tosi paljon sun tavasta sisustaa. Toivoisin jatkossa näkeväni DIY-sisustusjuttuja, pienen budjetin sisustusvinkkejä ja pienen kodin sisustusvinkkejä. Tykkään myös tosi paljon marokkolaisesta sisustustyylistä, joten sentyyppistä olis tosi kiva nähdä täällä!

    VastaaPoista
  10. Lisää lulua!

    j.elovainio@gmail.com

    VastaaPoista
  11. Vintage/kierrätys kamaa enemmän näkyville.

    j.elovainio@gmail.com

    VastaaPoista
  12. Erilaiset tuunaukset kiinnostaisi. nurmelatuulia@gmail.com

    VastaaPoista
  13. Toivoisin postauksia ennen kaikkea aidoista kodeista ja toisaalta töistäsi ja siitä, miten lähdet liikkeella ja miten kohteesi rakentuvat. j.alarova[at]gmail.com

    VastaaPoista
  14. Säilytysvinkit olisi tällä hetkellä ajankohtainen itselle, kun muutamme uuteen asuntoon. Muutenkin tykkään laadukkaista kuvista mitä sinulla aina täällä blogissa!:)

    janette.mertanen@hotmail.com

    VastaaPoista
  15. Haluaisin kuulla sun tarinan ja matkan tähän pisteeseen, mitkä koulut/työt yms johti tähän!! Muistan kyllä joskus kaaauan sitten lukeneeni siitä mitä oot opiskellu yms mutta nyt kun se on itteä lähellä nii haluais kuulla tarkemmin! :) elina.pentinsaari@hotmail.com

    VastaaPoista
  16. Kenes toi allas oli? Ihana kun kaikki näkee vähän eri juttuja ja itse tuntuu, et osan oon missannut täysin..
    Oliko toi allas Duratin?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En itseasiassa tiedä ollenkaan, voi hyvin olla!

      Poista
  17. Sulla on jo nyt niin kiva ja harmoninen blogi, joten vaikea sanoa, mitä lisää... Ehkäpä vaikka jotain tuote- ja sisustusvinkkejä? sannajii(at)gmailpistecom

    VastaaPoista
  18. Tykkään sun tyylistä kovasti ja blogia olen seuraillut vuosikausia. Jossain välissä toivoin että postailisit enemmänkin. Olis joskus kiva lukea postaus esimerkiksi siitä miten lähdet tekemään stailauksia Bo LKV:lle tai muihin kohteisiin.

    jenna129@hotmail.com

    VastaaPoista
  19. Vinkkejä miten saada asunnosta ns arvokkaan näköinen :) ja krääsätön. suvi.makila@gmail.com

    VastaaPoista
  20. Täälläkin olisi kiinnostusta erityisesti juttuihin pienen kodin sisustamiseen ja säilytykseen liittyen. Ja tietysti paljon lisää kuvia teidän kauniista kodista sekä laajemmin että fiilis-ja asetelmakuvin. Myös ideoita budjettitietoiseen sisustamiseen ja tuunailuihin kaivataan!

    VastaaPoista
  21. Tuunauksille peukku ja myös erillaiset kodit on kivoja :)
    suppe26@hotmail.com

    VastaaPoista
  22. Kiitos superpaljon kaikille osallistujille kommenteista! Voitto osui tällä kertaa Instagramin puolelle, jossa oli enemmän osallistujia. Olipas kiva kuulla teidän toiveita ja ajatuksia :) Kiitos niistä. Otan huomioon kun suunnittelen uusia juttuja!

    VastaaPoista

© RAW DESIGN BLOG
Maira Gall